PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE CABRERA DE MAR 2004. A càrrec de la Junta de l'Agrupació, per invitació de l'Ajuntament de Cabrera de Mar.

LA SARDANA ÉS ANAR COMPASSATS

FENT LA ROTLLANA SEMPRE PROCUREM ANAR COMPASSATS I TOTS ALHORA SEGUINT EL RITME QUE ENS MARCA EL SÓ DE LA TENORA. PER FER AIXÒ S'HA DE SABER ESCOLTAR I ENTENDRE TANT LA VEU DE LA COBLA COM LA DE LA COLLA. DESITGEM, QUE ELS NOSTRES GOVERNANTS FACIN EL MATEIX ESFORÇ QUE FEM ELS SARDANISTES PER ANAR TOTS ALHORA.

LA SARDANA ÉS COMPTAR I REPARTIR

SEMPRE S'HA DIT QUE ELS CATALANS SABEM COMPTAR, PERÒ TAMBÉ QUE SABEM REPARTIR SOLIDARITAT AMB TOTHOM, SIGUIN D'AQUÍ COM SOBREVINGUTS AMB GANES D'ARRELAR-SE. LA SARDANA ES BALLA COMPTANT ELS PASSOS PER NO EQUIVOCAR-NOS. SI NO HO FÉSSIM LA ROTLLANA ES PODRIA DESFER I CALDRIA COMENÇAR DE NOU. AIXÍ DONCS HEM DE CONFIAR AMB ELS QUE COMPTEN I REPARTEIXEN, TANT EN LA SARDANA COM EN D'ALTRES LLOCS.

LA SARDANA ES FER I DESFER

LA ROTLLANA D'AQUESTA DANSA ES FA ENLLAÇANT LES MANS. LA ROTLLANA NO ES TRENCA DEL TOT MAI, JA QUE REPRESENTA L'ESTIMACIÓ D'UN POBLE QUE VA ALHORA I RESPON A L'HARMONIA QUE ENS AGERMANA. MAI ES DEMANA A NINGÚ QUE ABANDONI UNA SARDANA, TOTHOM I ÉS BENVINGUT. HOME I DONA, DONA I HOME, TOTS DOS IGUALS SENSE PRIVILEGIS.

LA SARDANA ÉS OBERTA A TOTHOM

LA SARDANA ÉS UNA FESTA QUE ES FA EN UN ESPAI OBERT, S'ACULL A TOTHOM TANT SI ÉS DEL POBLE COM SI ÉS FORÀ. TOTHOM ÉS CONVIDAT A ENTRAR A LA ROTLLANA DE LA SARDANA. I TOTHOM QUE VULGUI POT ENTRAR A LA ROTLLANA DEL DIA A DIA DEL NOSTRE POBLE PARTICIPANT EN QUALSEVOL DE LES ASSOCIACIONS I ACTIVITATS QUE ES DUEN A TERME A CABRERA.

<Anterior|1 | 2| 3| Següent >

 

© Agrupació Sardanista i Cultural de Cabrera de Mar