PREGÓ DE LA FESTA MAJOR DE CABRERA DE MAR 2004. A càrrec de la Junta de l'Agrupació, per invitació de l'Ajuntament de Cabrera de Mar.

LA SARDANA ÉS ALEGRIA

SENTIR UNA SARDANA ENS DÓNA ALEGRIA I ENS FA APRECIAR LA FESTA CATALANA QUE ÉS FESTA PER A TOTHOM. AQUESTA ALEGRIA AL VOLTANT DE LA SARDANA REFORÇA ELS VINCLES D'AMISTAT AMB ELS NOSTRES AMICS I VEÏNS I TAMBÉ ENS PERMET DESCONNECTAR PER UNA ESTONA DELS PROBLEMES DE CADA DIA. I... !!!QUE EN SON D'ALEGRES LES NOTES DE LA SARDANA D'UN DIA DE FESTA MAJOR!!!

LA SARDANA ÉS COMPETICIÓ

ESTEM TOTS A PUNT PER COMPETIR? A LA SARDANA TAMBÉ ES COMPETEIX, LES DIFERENTS COLLES ES MIREN DE REÜLL PER VEURE SI VAN AL MATEIX COMPÀS. PERÒ ÉS UNA COMPETICIÓ QUE NO TRENCA CAP RELACIÓ. AIXÒ ES EL QUE TAMBÉ DESITGEM PER AL NOSTRE POBLE, QUE COMPETIM UNS AMB ELS ALTRES, QUE SI CAL ENS MIREM DE REÜLL, PERÒ COM EN LA SARDANA QUE MANTINGUEM LA RELACIÓ I L'AMISTAT.

LA SARDANA ÉS TRADICIÓ

JA A L'ÈPOCA DELS ROMANS ELS SEGADORS APILAVEN LES GARBES DE BLAT AL BELL MIG DEL CAMP I FESTEJAVEN SALTANT I BALLANT AL SEU VOLTANT. DES D'ALESHORES LA SARDANA HA ESTAT TRADICIÓ, EMBLEMA I SENYERA DE CATALUNYA.

LA SARDANA ÉS DISCIPLINA

PER BALLAR UNA SARDANA TAMBÉ HI HA D'HAVER DISCIPLINA. LES PARELLES HAN DE SEGUIR AL CAP DE COLLA SENSE BADAR PERÒ TAMBÉ EL CAP DE COLLA HA DE TENIR TOLERÀNCIA AMB ELS QUE BADEN LA SARDANA ENS ENSENYA DONCS QUE CAL ESTAR ATENTS A LES INSTRUCCIONS QUE ENS DONEN I SABER AFRONTAR ELS REPTES AMB TOLERÀNCIA.

LA SARDANA LA BALLEM I LA BALLAREM

LA SARDANA LA BALLEM I LA BALLAREM. LA BALLAREM JUNTS, UNINT LES MANS I LA BALLAREM COM SEMPRE BEN AGERMANATS

MOLT BONA FESTA A TOTHOM !!

VISCA LA SARDANA !! I VISCA LA FESTA MAJOR !!

Cabrera de Mar, 31 de juliol de 2004

<Anterior|1 | 2| 3|

 

© Agrupació Sardanista i Cultural de Cabrera de Mar